Destek Hattı : +90539 705 87 52
  • Hesabım
Nadir Gastronomi Platformu
Nadir Gastronomi Platformu
0
0.00 TL
  • ANASAYFA
  • ETKİNLİKLER
    • Güncel Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • BİZ KİMİZ?
  • GALERİ
  • İLETİŞİM
  • Üye Girişi
  • Takip Edin
0
  • Anasayfa
  • Kategoriler
  • Sepetim 0
  • Telefon Et
  • Whatsapp
Nadir Gastronomi Platformu
  • ANASAYFA
  • ETKİNLİKLER
    • Güncel Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • BİZ KİMİZ?
  • GALERİ
  • İLETİŞİM
  • Sepetim
  • Üye Girişi
  • Bizi Takip Edin
  • Anasayfa
  • Geçmiş Etkinlikler

Geçmiş Etkinlikler

  • Önerilen Sıralama
  • Artan fiyat
  • Azalan fiyat
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden Yeniye
OYA DOYA SIRA DIŞI OYALAR…

OYA DOYA SIRA DIŞI OYALAR…

OYA DOYA SIRA DIŞI OYALAR…
Devamı

Tarih : 29.01.2025 Saat: 14:00

800.00 TL HEMEN AL
TARSUS MUTFAĞI: TARİHİN VE LEZZETİN KESİŞİMİ

TARSUS MUTFAĞI: TARİHİN VE LEZZETİN KESİŞİMİ

TARSUS MUTFAĞI: TARİHİN VE LEZZETİN KESİŞİMİ
Devamı

Tarih : 15.03.2025 Saat: 19:00

1800.00 TL HEMEN AL
LİAN PENSO İLE İSTANBUL’UN YENİ YIL GELENEKLERİ & SOFRALARI

LİAN PENSO İLE İSTANBUL’UN YENİ YIL GELENEKLERİ & SOFRALARI

Bu Kız Hep Aç olarak tanıdığımız Lian Penso ile İstanbul’un yeni yıl geleneklerini konuşurken tadacağımız keyifli bir etkinlik Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
Devamı

Tarih : 21.12.2023 Saat: 19:30

BAKLAVA VE ÇAYIN BULUŞMASI

BAKLAVA VE ÇAYIN BULUŞMASI

Baklavayı belki de hiç böyle deneyimlemediniz! Baklavanın eşsiz lezzeti, her biri farklı aroması ile öne çıkan ve özel olarak eşleştirilmiş çay birleşimi ile bir şölene dönüşüyor.
Devamı

Tarih : 10.01.2024 Saat: 20:00

ŞEF YASEMİN GÜZEL İLE BİTKİ TEMELLİ BESLENME

ŞEF YASEMİN GÜZEL İLE BİTKİ TEMELLİ BESLENME

Son yıllarda popülerliğini arttıran bitki temelli beslenme konusunu işleyeceğimiz, Şef Yasemin Güzel’in hazırlayacağı keyifli bir sofra ile Nadir Gastronomi Platformu’ndayız.
Devamı

Tarih : 22.01.2024 Saat: 19:30

İLHAM VEREN BİR LEZZET YOLCULUĞU: ŞEF YASEMİN GÜZEL İLE NDS GURME TARİFLER

İLHAM VEREN BİR LEZZET YOLCULUĞU: ŞEF YASEMİN GÜZEL İLE NDS GURME TARİFLER

Yaşamdan tat almaktan hiçbir şartta vazgeçmeyenlerin, dostluğa, birliğe ve üretime inananların ortaya koyduğu ilham veren bir çalışmanın lezzetli hikayesi ile Nadir Gastronomi Platformundayız.
Devamı

Tarih : 15.03.2024 Saat: 19:30

UZAR UZAR İP GİBİ GERİ DÖNER KÜP GİBİ”:   ŞEF DOĞAN ANAPA İLE ADAPAZARI KABAĞI’NA YENİ BİR BAKIŞ

UZAR UZAR İP GİBİ GERİ DÖNER KÜP GİBİ”: ŞEF DOĞAN ANAPA İLE ADAPAZARI KABAĞI’NA YENİ BİR BAKIŞ

Şef Doğan Anapa’nın anlatımının yanısıra hazırlayacağı lezzetli menü ile gastronomide “yerelden evrensele” yaklaşımı üzerine konuşacağımız keyifli bir tadım ve anlatım etkinliğinde Nadir Gastronomi Platformu’ndayız.
Devamı

Tarih : 05.03.2024 Saat: 19:30

PELİN DUMANLI İLE CUMHURİYET’TEN GÜNÜMÜZE İSTANBUL MUTFAĞINDA SAKATAT

PELİN DUMANLI İLE CUMHURİYET’TEN GÜNÜMÜZE İSTANBUL MUTFAĞINDA SAKATAT

Her kültürde ve her mutfakta farklı şekilde kendine yer bulan sakatata cumhuriyetten günümüze İstanbul ölçeğinde bakıyoruz.
Devamı

Tarih : 02.03.2024 Saat: 15:00

ŞEF İBRAHİM TUNÇ İLE GAZİANTEP MUTFAĞI

ŞEF İBRAHİM TUNÇ İLE GAZİANTEP MUTFAĞI

Binlerce yıllık tarih ve kültür birikimi ile dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan Gaziantep mutfağı, az bilinen lezzetleri ile Nadir Gastronomi Platformu’nda.
Devamı

Tarih : 29.02.2024 Saat: 19:30

NAZLI PİŞKİN İLE ZÜMRÜDÜANKANIN PEŞİNDE

NAZLI PİŞKİN İLE ZÜMRÜDÜANKANIN PEŞİNDE

Nadir Gastronomi Platformu ve Tarih Vakfı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği tadım etkinliklerine, yemek kültürü yazarı ve Akdeniz tarihçisi Nazlı Pişkin’nin anlatıcı olacağı baharatın kültür ve lezzet tarihindeki yerine odaklanan keyifli bir konu ile devam ediyoruz.
Devamı

Tarih : 24.02.2024 Saat: 15:00

COŞKUN ARAL’IN ANLATIMIYLA BALTIK’TAN BERİNG’E BÖREĞİN İZİNDE

COŞKUN ARAL’IN ANLATIMIYLA BALTIK’TAN BERİNG’E BÖREĞİN İZİNDE

Coşkun Aral’ın anlatımı ile hepimizin sevdiği böreğin dünyadaki izini süreceğimiz lezzetli bir tadım etkinliğinde Nadir Gastronomi Platformu’ndayız.
Devamı

Tarih : 21.02.2024 Saat: 19:30

BAKLAVA TADINDA “OYA” HİKAYELERİ

BAKLAVA TADINDA “OYA” HİKAYELERİ

Anadolu kadınının, bir metrekarelik duygu bahçelerinde oluşturduğu ve zaman içinde iletişim metoduna dönüşen OYA sanatına, konunun özünü içselleştirebilmek için farklı bir açıdan bakıyoruz…
Devamı

Tarih : 15.02.2024 Saat: 14:00

BİRAZ KAHVE BİRAZ BAKLAVA

BİRAZ KAHVE BİRAZ BAKLAVA

Kahve ile baklava olur mu? Geleneksel bir lezzet olan baklava ve herkesin vazgeçilmezi kahve Nadir Gastronomi Platformu’nda buluşuyor. 4 farklı kahve çeşidinin 4 farklı baklava ile eşleştirileceği bu tadım etkinliğinde biraz baklavadan biraz da kahveden bahsedeceğiz.
Devamı

Tarih : 10.02.2024 Saat: 14:00

FEYZALA KURABİYE İLE BEŞ ÇAYI

FEYZALA KURABİYE İLE BEŞ ÇAYI

Kim kurabiye sevmez ki? Kokusu ile bizi çocukluğumuzun sıcacık anılarına götüren bu özel lezzetin hikayesini Feyzala Kurabiye’den dinleyeceğimiz ve damaklarda tatlı bir iz bırakacak keyifli bir etkinlik Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
Devamı

Tarih : 28.01.2024 Saat: 17:00

19. YÜZYIL İSTANBUL MUTFAĞI: DEVAMLILIKLAR VE DEĞİŞİMLER

19. YÜZYIL İSTANBUL MUTFAĞI: DEVAMLILIKLAR VE DEĞİŞİMLER

Nadir Gastronomi Platformu ve Tarih Vakfı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği tadım etkinliklerine yemek tarihçisi Özge Samancı’nın anlatıcı olacağı 19.yüzyıl İstanbul mutfağına odaklanan keyifli bir konu ile devam ediyoruz.
Devamı

Tarih : 27.01.2024 Saat: 15:00

YASEMİN GÜZEL’DEN SIRADIŞI BİR YENİ YIL SOFRASI; ZAMANIN RUHU

YASEMİN GÜZEL’DEN SIRADIŞI BİR YENİ YIL SOFRASI; ZAMANIN RUHU

Asırlardır damaklarımızda damıttığımız lezzetlerin zevkine derinden varacağımız, ağır ağır pişen yemekleri tadına vara vara yiyeceğimiz bir yeni yıl sofrası kuruyoruz.
Devamı

Tarih : 16.12.2023 Saat: 19:30

ANNA-MARIA BEYLUNIOĞLU İLE ANTAKYA NOEL SOFRALARI VE GELENEKLERİ

ANNA-MARIA BEYLUNIOĞLU İLE ANTAKYA NOEL SOFRALARI VE GELENEKLERİ

Her ay alanının uzmanı bir konukla beraber mutfakta yemek kültürü ve tarihini konuşmakla kalmayacak, tadımlarla da deneyimleyeceğiz.
Devamı

Tarih : 23.12.2023 Saat: 15:00

BAKLAVANIN TARİHİ

BAKLAVANIN TARİHİ

Nadir Gastronomi Platformu’nda bir saray tatlısı olan baklavanın geçmişini ve hiç tatmadığınız saray reçetelerinin hikayesini dinleyeceğimiz tarihi bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?
Devamı

Tarih : 05.12.2023 Saat: 20:00

ŞEF BURCU ÖNAL İLE ÖZEL BİR TADIM GECESİ:MANTININ DOĞUŞU

ŞEF BURCU ÖNAL İLE ÖZEL BİR TADIM GECESİ:MANTININ DOĞUŞU

Uzak Doğu Mutfağının öne çıkan lezzetlerinden biri olan mantının hikayesini hiç dinlediniz mi?
Devamı

Tarih : 26.11.2023 Saat: 19:30

Takuhi Tovmasyon ile Geleneksel Bir Lezzet Topik

Takuhi Tovmasyon ile Geleneksel Bir Lezzet Topik

Unutulmaya yüz tutan bu lezzeti hem tatmak hem dinlemek için Nadir Gastronomi Platformu’nda yerinizi ayırtmayı unutmayın!
Devamı

Tarih : 11.11.2023 Saat: 14:30

Onur Caymaz ile Edebiyat ve Yemek Üzerine

Onur Caymaz ile Edebiyat ve Yemek Üzerine

Yazar Onur Caymaz’ın konuşmacı olacağı edebiyat ve yemek üzerine unutulmaz bir gece Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
Devamı

Tarih : 23.11.2023 Saat: 19:30

Beyhan Gence ile Unutulmayacak İstanbul Lezzetleri

Beyhan Gence ile Unutulmayacak İstanbul Lezzetleri

Beyhan Gence ve Zeynep Mutlu’nun ev sahipliğinde, İstanbul’un tarihinin ve unutulmuş tariflerin izini süreceğimiz çok özel bir tadım etkinliği Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
Devamı

Tarih : 29.11.2023 Saat: 19:30

Marsel Delights İle Lokumun Yolculuğu

Marsel Delights İle Lokumun Yolculuğu

Lokuma getirdiği yenilikçi yaklaşımı ile dikkat çeken Marsel Delights, birbirinden lezzetli lokumları ile Nadir Gastronomi Platformu’nda!
Devamı

Tarih : 07.10.2023 Saat: 14:30

Coşkun Aralın Gözünden İlk Un Fabrikası; Un Kokusuyla Geçen Bir Çocukluk

Coşkun Aralın Gözünden İlk Un Fabrikası; Un Kokusuyla Geçen Bir Çocukluk

Coşkun Aral’dan Cumhuriyetin 100. Yılına özel, kendi aile tarihi ile kesişen bir Cumhuriyet hikâyesi dinleyeceğimiz unutulmaz bir akşam yemeği Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
Devamı

Tarih : 11.10.2023 Saat: 19:30

Merin Sever ile Cumhuriyet Mutfağı

Merin Sever ile Cumhuriyet Mutfağı

Cumhuriyet dönemi Ankara’sının gözünden, dönemin yeni kurulan Türkiye’sinin değişen yeme içme ve sofra kültürünü Merin Sever’den dinleyeceğimiz çok özel bir gece Nadir Gastronomi Platformu’nda!
Devamı

Tarih : 12.10.2023 Saat: 19:30

Herise İstanbul Lezzetleri Nadir Gastronomi Platformu'nda

Herise İstanbul Lezzetleri Nadir Gastronomi Platformu'nda

Herise İstanbul’u ve yaşattığı geleneklerin hikayelerini hem dinleyeceğimiz hem tadacağımız gecede gelin Nadir Gastronomi Platformu’nda buluşalım.
Devamı

Tarih : 18.10.2023 Saat: 19:30

Şef Yasemin Güzel ile "Hikayesi Olan Yemekler"

Şef Yasemin Güzel ile "Hikayesi Olan Yemekler"

Anılar, mutfaklar, sofralar… Eski sofraların lezzetleri, tarifleri, kalplerin hüznü, gönüllerin coşkusu, ritüelleri, gelenekleri ve anıları…
Devamı

Tarih : 21.10.2023 Saat: 19:30

Merin Sever'le Japon Mutfağı

Merin Sever'le Japon Mutfağı

Japonya’nın tarihsel yolculuğu içerisinde değişen mutfak kültürünü Nadir Gastronomi Platformu’nda Japon yemekleri eşliğinde mercek altına alıyoruz.
Devamı

Tarih : 13.09.2023 Saat: 19:30

Coşkun Aral ile Balın Yolculuğu

Coşkun Aral ile Balın Yolculuğu

Doğadan gelen lezzeti ile insanlık tarihinde önemli bir yeri olan, yüz binlerce yıllık geçmişe sahip altın renkli bal ve ömrü boyunca bir çay kaşığının ucu kadar bal yapabilen arıların büyüleyici macerası…
Devamı

Tarih : 09.09.2023 Saat: 16:00

Köklere Dönüş: Komşuda ne pişiyor?

Köklere Dönüş: Komşuda ne pişiyor?

Bayram sofraları, büyükanne yemekleri, kaybolmaya yüz tutan tarifler, hikâyeler…
Devamı

Tarih : 26.09.2023 Saat: 19.30

Dört Mevsim Baklava

Dört Mevsim Baklava

Mevsimlere özel oluşturulan bu seçki ile daha önce deneyimlemediğiniz bir baklava tadımı Nadir Gastronomi Platformu’nda sizleri bekliyor.
Devamı

Tarih : 16.08.2023 Saat: 20:00

Atilla Narin ile Türk kahvesinin 500 Yıllık Öyküsü

Atilla Narin ile Türk kahvesinin 500 Yıllık Öyküsü

Üzerine birçok kitaplar yazılan, atasözlerine konu olan Türk Kahvesi’ni gelin uzmanı Atilla Narin’den dinleyelim.
Devamı

Tarih : 20.08.2023

Nilgün Yalçın ile Kültürlerarası Diyaloğun Ayrılmaz Parçası Çay!

Nilgün Yalçın ile Kültürlerarası Diyaloğun Ayrılmaz Parçası Çay!

Ülkemizde gerçek bir çay kültürü oluşturmayı, çaya hak ettiği değeri kazandırmayı kendine amaç edinen ve çayı anlatma misyonuyla çay yolculuğuna devam eden Çay Danışmanı ve Eğitmen Nilgün Yalçın, Nadir Gastronomi Platformunda çayı anlatıyor.
Devamı

Tarih : 26.08.2023 Saat: 14:00

Dondurmaya Dair Herşey

Dondurmaya Dair Herşey

Tatlıların en renklisi, en eğlencelisi ve yazın simgesi dondurmaya biraz daha yakından bakmak ister misiniz?
Devamı

Tarih : 29.07.2023 Saat: 14:00

Biraz Kahve Biraz Baklava

Biraz Kahve Biraz Baklava

Kahve ile baklava olur mu? Geleneksel bir lezzet olan baklava soğuk kahve ile Nadir Gastronomi Platformu’nda buluşuyor.
Devamı

Tarih : 22.07.2023 Saat: 14:00

Unutulmaya yüz tutan lezzetler

Unutulmaya yüz tutan lezzetler

Kültürlerarası etkileşimin en etkili araçlarından biridir yemek ve sofralarımız…  Her birinin bir öyküsü bir geçmişi vardır.
Devamı

Tarih : 19.07.2023 Saat: 19:30

Coşkun Aral ile Orta Asya'nın Gizemli Lezzetleri

Coşkun Aral ile Orta Asya'nın Gizemli Lezzetleri

Nadir Gastronomi Platformu’nda, Coşkun Aral ile birlikte bugün dünya gündeminde yer almasına rağmen çok az kişinin bildiği bir coğrafyada gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz.
Devamı

Tarih : 12.07.2023 Saat: 19:30

Şef Masako ilk performansı ile İstanbul’da

Şef Masako ilk performansı ile İstanbul’da

30 yıldır tatlı şefi olarak Japonya'da ve yurt dışında birçok hayran kitlesine sahip olan pancake şefi Masako İstanbul'daki ilk performansı ile Karaköy'deki Nadir Gastronomi Platformu'nda!!
Devamı

Tarih : 17.06.2023 Saat: 11:00

Baklava ve Çayın Buluşması

Baklava ve Çayın Buluşması

Baklavayı belki de hiç böyle deneyimlemediniz! Baklavanın eşssiz lezzeti, her biri farklı aroması ile öne çıkan ve özel olarak eşleştirilmiş çay birleşimi ile bir şölene dönüşüyor.
Devamı

Tarih : 25.05.2023 Saat: 19:00

Saraylı Baklavalar

Saraylı Baklavalar

Baklavanın saraylısı olur mu? Nadir Gastronomi Platformu’nda bir saray tatlısı olan baklavanın geçmişini ve hiç tatmadığınız saray reçetelerinin hikayesini dinleyerek tecrübe etmeye ne dersiniz?
Devamı

Tarih : 20.05.2023 Saat: 17:00

Saraylı Baklavalar

Saraylı Baklavalar

Baklavanın saraylısı olur mu? Nadir Gastronomi Platformu’nda bir saray tatlısı olan baklavanın geçmişini ve hiç tatmadığınız saray reçetelerinin hikayesini dinleyerek tecrübe etmeye ne dersiniz?
Devamı

Tarih : 20.05.2023 Saat: 14:00

Macar Mutfağı'nın Geleneksel Lezzeti Strudel

Macar Mutfağı'nın Geleneksel Lezzeti Strudel

Macar mutfağının öne çıkan lezzetlerden biri olan “Strudel”’i Nadir Gastronomi Platformu’nda deneyimliyoruz.
Devamı

Tarih : 30.05.2023 Saat: 19:30

Coşkun Aral’ın Anlatımıyla “İpek Yolu’nun Işıldayan İncisi Kaşgar”

Coşkun Aral’ın Anlatımıyla “İpek Yolu’nun Işıldayan İncisi Kaşgar”

Nadir Gastronomi Platformu’nda, Coşkun Aral ile birlikte bugün dünya gündeminde yer almasına rağmen çok az kişinin bildiği bir coğrafyada gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz.
Devamı

Tarih : 19.05.2023 Saat: 19:30

Özlem Kumrular ile Aztek Mutfağı

Özlem Kumrular ile Aztek Mutfağı

Nadir Gastronomi Platformu’nda, Özlem Kumrular ile birlikte her ay gerçekleşecek olan Yemek Tarihi konuşmalarının ilk adımı olarak Aztek mutfağının lezzetler diyarına uzanan gastronomik bir yolculuk yapıyoruz.
Devamı

Tarih : 05.05.2023 Saat: 19:30

Bager Akbay’ın Gözünden Türkiye’de Yeni Medya Sanatı

Bager Akbay’ın Gözünden Türkiye’de Yeni Medya Sanatı

Teknoloji temelli sanat üretimleriyle tanınan Bager Akbay’ın konuşmacı olacağı söyleşide Yeni medya kavramı üzerinden Türkiye’de teknoloji temelli çağdaş sanat üretimine yakından bakıyoruz.
Devamı

Tarih : 24.04.2023 Saat: 19:30

Nazlı Pişkin İle Bir Tatlı Huzur: Geçmişten Günümüze Tatlılar

Nazlı Pişkin İle Bir Tatlı Huzur: Geçmişten Günümüze Tatlılar

Nadir Gastronomi Platformu’nda Ramazan ayı sofra buluşmalarında bu kez konu, geçmişten günümüzde tatlılar.
Devamı

Tarih : 12.04.2023 Saat: 19:30

A.Çağrı Başkurt ile Osmanlı İstanbul’undan Hikâyeler Eşliğinde Saraylı İftarlar

A.Çağrı Başkurt ile Osmanlı İstanbul’undan Hikâyeler Eşliğinde Saraylı İftarlar

Osmanlı İmparatorluğu Mutfağı, sessizliğin, sadeliğin, lezzetin, kokunun hâkim olduğu sofraların mimarıdır. Teferruatlıdır. Bu sebepledir ki sofrasındaki tatları, gelinen ve ilerlenen coğrafyaların tatlarıyla harmanlayarak yeniden, yeni baştan var etmiştir.
Devamı

Tarih : 04.04.2023 Saat: 19:30

Ayfer Yavi ile Osmanlıda Ramazan Gelenekleri ve İftar Sofrası

Ayfer Yavi ile Osmanlıda Ramazan Gelenekleri ve İftar Sofrası

Ramazan ayının olmazsa olmaz geleneklerinin en güzellerinden biridir iftar sofraları…
Devamı

Tarih : 29.03.2023 Saat: 19:30

Saraylı Baklavalar

Saraylı Baklavalar

Baklavanın saraylısı olur mu? Nadir Gastronomi Platformu’nda bir saray tatlısı olan baklavanın geçmişini ve hiç tatmadığınız saray reçetelerinin hikayesini dinleyerek tecrübe etmeye ne dersiniz?
Devamı

Tarih : 25.03.2023 Saat: 21:30

Saraylı Baklavalar

Saraylı Baklavalar

Baklavanın saraylısı olur mu? Nadir Gastronomi Platformu’nda bir saray tatlısı olan baklavanın geçmişini ve hiç tatmadığınız saray reçetelerinin hikayesini dinleyerek tecrübe etmeye ne dersiniz?
Devamı

Tarih : 16.03.2023 Saat: 14:00

Saraylı Baklavalar

Saraylı Baklavalar

Baklavanın saraylısı olur mu? Nadir Gastronomi Platformu’nda bir saray tatlısı olan baklavanın geçmişini ve hiç tatmadığınız saray reçetelerinin hikayesini dinleyerek tecrübe etmeye ne dersiniz?
Devamı

Tarih : 11.03.2023 Saat: 14:00

Özlem Kumrular ile Yemeğin Yolculuğu Kahve

Özlem Kumrular ile Yemeğin Yolculuğu Kahve

Özlem Kumrular ile birlikte her ay gerçekleşecek olan “Yemeğin Yolculuğu” konuşmalarının ilki“Kahve “ ile Nadir Gastronomi Platformu’nda başlıyor.
Devamı

Tarih : 17.03.2023 Saat: 18:30

Macar mutfağının geleneksel lezzeti Strudel

Macar mutfağının geleneksel lezzeti Strudel

Macar mutfağının öne çıkan lezzetlerden biri olan “Strudel”’i Nadir Gastronomi Platformu’nda deneyimliyoruz.
Devamı

Tarih : 21.03.2023 Saat: 18:30

Türk Adı taşıyan malzemelerden keyifli Macar tadımlıkları

Türk Adı taşıyan malzemelerden keyifli Macar tadımlıkları

Osmanlı ve Macar mutfağının tarih süreci içerisinde nasıl birbirlerinden etkilendiğini keyifli bir tadım eşliğinde Nadir Gastronomi Platformu’nda öğreniyoruz.
Devamı

Tarih : 10.03.2023 Saat: 18:30

Baklava ve Çayın Buluşması

Baklava ve Çayın Buluşması

Baklavayı belki de hiç böyle deneyimlemediniz! Baklavanın eşsiz lezzeti, her biri farklı aroması ile öne çıkan ve özel olarak eşleştirilmiş çay birleşimi ile bir şölene dönüşüyor.
Devamı

Tarih : 26.03.2023 Saat: 21:30

Baklava ve Çayın Buluşması

Baklava ve Çayın Buluşması

Baklavayı belki de hiç böyle deneyimlemediniz! Baklavanın eşsiz lezzeti, her biri farklı aroması ile öne çıkan ve özel olarak eşleştirilmiş çay birleşimi ile bir şölene dönüşüyor.
Devamı

Tarih : 14.03.2023 Saat: 15:00

NANBAN SİNAN DAMGACIOĞLU İLE JAPON MUTFAĞININ BATIYA BAKAN YÜZÜ

NANBAN SİNAN DAMGACIOĞLU İLE JAPON MUTFAĞININ BATIYA BAKAN YÜZÜ

Japonya’nın siyasi ve tarihsel yolculuğu içerisinde değişen yemek kültürünü Şef Sinan Damgacıoğlu’nun anlatımı ile Nadir Gastronomi Platformu’nda deneyimliyoruz.
Devamı

Tarih : 03.04.2024 Saat: 19:30

İRAN MUTFAĞI’NIN ZENGİN LEZZETLERİ İLE UNUTULMAZ BİR İFTAR

İRAN MUTFAĞI’NIN ZENGİN LEZZETLERİ İLE UNUTULMAZ BİR İFTAR

İran mutfağının en lezzetli yemeklerinden oluşan bir iftar menüsü ile Nadir Gastronomi Platformu’nda unutulmaz bir mutfak yolculuğuna katılın.
Devamı

Tarih : 27.03.2024 Saat: 19:30

1300.00 TL HEMEN AL
ÇAY'DAN ÖTE:  TÜRKİYE'DE ÇAYIN KISA TARİHİNE UZUN BAKIŞ

ÇAY'DAN ÖTE: TÜRKİYE'DE ÇAYIN KISA TARİHİNE UZUN BAKIŞ

Nadir Gastronomi Platformu ve Tarih Vakfı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği tadım etkinliklerine, “Çayın Halleri” podcasti ile tanınan Fatma Genç ve Yasemin Taşkın’ın anlatıcı olacağı “Türkiye'de Çayın Kısa Tarihi” ile devam ediyoruz.
Devamı

Tarih : 20.04.2024 Saat: 15:00

BİR PASKALYA ÇOK ÇÖREK

BİR PASKALYA ÇOK ÇÖREK

Paskalya çöreği kokusunun İstanbul’u sardığı Nisan ayında Silya Özyerli ve Anna Maria Beylunioğlu ile Paskalya çöreğinin izini sürüyoruz.
Devamı

Tarih : 21.04.2024 Saat: 14.00

BAKLAVANIN TARİHİ

BAKLAVANIN TARİHİ

Nadir Gastronomi Platformu’nda bir saray tatlısı olan baklavanın geçmişini ve hiç tatmadığınız saray reçetelerinin hikayesini dinleyeceğimiz tarihi bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?
Devamı

Tarih : 30.04.2024 Saat: 20:00

PİZZA ANATOLİANA ATALIK TOHUMLARDAN EKŞİ MAYALI LEZZETLER

PİZZA ANATOLİANA ATALIK TOHUMLARDAN EKŞİ MAYALI LEZZETLER

Gastronomi meraklılarının en çok ilgisini çeken ve gastronomi dünyası için önem taşıyan konulardan biri olan zehirsiz sofralar teması ekseninde atalık tohum ve ekşi maya konusunda çok özel bir deneyim için Nadir Gastronomi Platformu’na bekliyoruz.
Devamı

Tarih : 27.04.2024 Saat: 15:00

GASTRONOMİYE DAİR KEYİFLİ BİR SOHBET

GASTRONOMİYE DAİR KEYİFLİ BİR SOHBET

İtsumi İstanbul şefi Shunichi Horikoshi ile gastronomiye dair keyifli bir sohbette Nadir Gastronomi Platformu’nda buluşalım.
Devamı

Tarih : 24.04.2024 Saat: 19:00

NEVİN HALICI İLE YEMEK SOHBETLERİ: ORTA ASYA VE GÖÇ YOLU DÖNEMİ MUTFAĞI

NEVİN HALICI İLE YEMEK SOHBETLERİ: ORTA ASYA VE GÖÇ YOLU DÖNEMİ MUTFAĞI

NEVİN HALICI İLE YEMEK SOHBETLERİ: ORTA ASYA VE GÖÇ YOLU DÖNEMİ MUTFAĞI
Devamı

Tarih : 08.05.2025 Saat: 19:30

1250.00 TL HEMEN AL
NEVİN HALICI İLE YEMEK SOHBETLERİ: SELÇUKLU DÖNEMİ MUTFAĞI

NEVİN HALICI İLE YEMEK SOHBETLERİ: SELÇUKLU DÖNEMİ MUTFAĞI

NEVİN HALICI İLE YEMEK SOHBETLERİ: SELÇUKLU DÖNEMİ MUTFAĞI
Devamı

Tarih : 22.05.2024 Saat: 19:30

1250.00 TL HEMEN AL
TATLI BİR HİKAYE: PARİS-BREST VE PAVLOVA TATLILARI İLE LEZZET YOLCULUĞU

TATLI BİR HİKAYE: PARİS-BREST VE PAVLOVA TATLILARI İLE LEZZET YOLCULUĞU

TATLI BİR HİKAYE:PARİS-BREST VE PAVLOVA TATLILARI İLE LEZZET YOLCULUĞU
Devamı

Tarih : 25.05.2024 Saat: 15:00

1100.00 TL HEMEN AL
TÜM MERAK EDİLENLERİ İLE RAMEN: DAMAKLARDA VE HAFIZALARDA İZ BIRAKACAK BİR DENEYİM

TÜM MERAK EDİLENLERİ İLE RAMEN: DAMAKLARDA VE HAFIZALARDA İZ BIRAKACAK BİR DENEYİM

TÜM MERAK EDİLENLERİ İLE RAMEN: DAMAKLARDA VE HAFIZALARDA İZ BIRAKACAK BİR DENEYİM
Devamı

Tarih : 11.05.2024 Saat: 15:00

450.00 TL HEMEN AL
LEVON BAĞIŞ İLE PASTIRMADAN, SUCUĞA FARKLI BİR FERMANTASYON HİKAYESİ…

LEVON BAĞIŞ İLE PASTIRMADAN, SUCUĞA FARKLI BİR FERMANTASYON HİKAYESİ…

LEVON BAĞIŞ İLE PASTIRMADAN, SUCUĞA FARKLI BİR FERMANTASYON HİKAYESİ…
Devamı

Tarih : 09.05.2024 Saat: 19:30

850.00 TL HEMEN AL
SİNAN DAMGACIOĞLU İLE IZAKAYA YEMEKLERİ

SİNAN DAMGACIOĞLU İLE IZAKAYA YEMEKLERİ

SİNAN DAMGACIOĞLU İLE IZAKAYA YEMEKLERİ
Devamı

Tarih : 29.05.2024 Saat: 19:30

ŞEF YASEMİN GÜZEL İLE BESLENME VE SAĞLIK :                                                                                KANSERDEN KORUNMADA BESLENMENİN ROLÜ

ŞEF YASEMİN GÜZEL İLE BESLENME VE SAĞLIK : KANSERDEN KORUNMADA BESLENMENİN ROLÜ

ŞEF YASEMİN GÜZEL İLE BESLENME VE SAĞLIK: KANSERDEN KORUNMADA BESLENMENİN ROLÜ
Devamı

Tarih : 29.06.2024 Saat: 19:30

2250.00 TL HEMEN AL
BİRAZ KAHVE BİRAZ BAKLAVA

BİRAZ KAHVE BİRAZ BAKLAVA

Geleneksel bir lezzet olan baklava ve yaz günlerinin vazgeçilmezi soğuk kahve Nadir Gastronomi Platformu’nda buluşuyor.
Devamı

Tarih : 13.07.2014 Saat: 16:00

850.00 TL HEMEN AL
BİR KÜLAH DONDURMA; YAZIN EN KEYİFLİ LEZZETİ

BİR KÜLAH DONDURMA; YAZIN EN KEYİFLİ LEZZETİ

Yazı en çok hatırlatan ve çocukça bir haz veren dondurma üzerine hem keyifli hem lezzetli bir tadım deneyiminde Nadir Gastronomi Platformu’nda buluşuyoruz.
Devamı

Tarih : 27.07.2024 Saat: 16:00

800.00 TL HEMEN AL
ŞEF İBRAHİM TUNÇ İLE ANADOLU MUTFAĞI SERİSİ;  MALATYA MUTFAĞINDA NELER OLUYOR?

ŞEF İBRAHİM TUNÇ İLE ANADOLU MUTFAĞI SERİSİ; MALATYA MUTFAĞINDA NELER OLUYOR?

Şef İbrahim Tunç ile Anadolu mutfağına özel bir seride bu mutfağı yakından tanıyoruz. Her yemekte farklı bir şehre yakından bakacağımız seriye Malatya mutfağı ile merhaba diyoruz.
Devamı

Tarih : 25.09.2024 Saat: 19:30

1250.00 TL HEMEN AL
NİLGÜN YALÇIN İLE MATCHA VE JAPON ÇAY SEREMONİSİ

NİLGÜN YALÇIN İLE MATCHA VE JAPON ÇAY SEREMONİSİ

Çayı anlatma misyonuyla, Çay Kültürü Elçisi olarak anılan Çay Danışmanı ve Eğitmeni Nilgün Yalçın; Nadir Gastronomi Platformunda Matcha dünyasını anlatıyor.
Devamı

Tarih : 28.09.2024 Saat: 14:00

950.00 TL HEMEN AL
NANBAN SİNAN DAMGACIOĞLU İLE JAPON MUTFAĞININ BATIYA BAKAN YÜZÜ

NANBAN SİNAN DAMGACIOĞLU İLE JAPON MUTFAĞININ BATIYA BAKAN YÜZÜ

Japonya’nın siyasi ve tarihsel yolculuğu içerisinde değişen yemek kültürünü Şef Sinan Damgacıoğlu’nun anlatımı ile Nadir Gastronomi Platformu’nda deneyimliyoruz.
Devamı

Tarih : 10.10.2024 Saat: 19:30

1650.00 TL HEMEN AL
NUR BAŞNUR İLE KAŞIĞIN İZİNDE

NUR BAŞNUR İLE KAŞIĞIN İZİNDE

Anadolu coğrafyasının zengin tarihi ve kültüründe özel bir yere sahip olan kaşığın tarihsel yolculuğuna Nur Başnur’un rehberliğinde yakından bakacağımız bir söyleşi ile Nadir Gastronomi Platformu’ndayız.
Devamı

Tarih : 15.10.2024 Saat: 19:30

700.00 TL HEMEN AL
ŞEF İBRAHİM TUNÇ İLE ANADOLU MUTFAĞI SERİSİ;  DİYARBAKIR’IN ZENGİN MUTFAĞI

ŞEF İBRAHİM TUNÇ İLE ANADOLU MUTFAĞI SERİSİ; DİYARBAKIR’IN ZENGİN MUTFAĞI

Şef İbrahim Tunç’un şefliğinde Anadolu Mutfağına özel bir seri ile bu mutfağı yakından tanıyoruz. Her yemekte farklı bir şehre yakından bakacağımız seriye Diyarbakır mutfağı ile devam ediyoruz.
Devamı

Tarih : 22.10.2024 Saat: 19:30

1250.00 TL HEMEN AL
ÇAY VE PASTA SANATI BULUŞUYOR

ÇAY VE PASTA SANATI BULUŞUYOR

ÇAY VE PASTA SANATI BULUŞUYOR
Devamı

Tarih : 02.11.2024 Saat: 17:00

800.00 TL HEMEN AL
ORÇUN KÜRÜM İLE SPORCU BESLENMESİ ÜZERİNE…

ORÇUN KÜRÜM İLE SPORCU BESLENMESİ ÜZERİNE…

ORÇUN KÜRÜM İLE SPORCU BESLENMESİ ÜZERİNE…
Devamı

Tarih : 23.11.2014 Saat: 15:00

900.00 TL HEMEN AL
MERİN SEVER İLE İSTANBUL LEZZETLERİ

MERİN SEVER İLE İSTANBUL LEZZETLERİ

MERİN SEVER İLE İSTANBUL LEZZETLERİ
Devamı

Tarih : 28.11.2024 Saat: 19:00

1300.00 TL HEMEN AL
BAKLAVANIN TARİHİ

BAKLAVANIN TARİHİ

BAKLAVANIN TARİHİ
Devamı

Tarih : 10.12.2024 Saat: 19:30

ŞEF İPEK ERKÖSE İLE YILBAŞI AKŞAMLARI; LEZZETLİ ANILAR ŞIK SOFRALAR!

ŞEF İPEK ERKÖSE İLE YILBAŞI AKŞAMLARI; LEZZETLİ ANILAR ŞIK SOFRALAR!

ŞEF İPEK ERKÖSE İLE YILBAŞI AKŞAMLARI; LEZZETLİ ANILAR ŞIK SOFRALAR!
Devamı

Tarih : 12.12.2014 Saat: 19:00

1500.00 TL HEMEN AL
YILBAŞINDA ÇOCUKLAR MUTFAKTA!

YILBAŞINDA ÇOCUKLAR MUTFAKTA!

YILBAŞINDA ÇOCUKLAR MUTFAKTA!
Devamı

Tarih : 14.12.2024 Saat: 13:30

1600.00 TL HEMEN AL
ŞEF İBRAHİM TUNÇ VE ŞEF YASEMİN GÜZEL’İN YORUMU İLE  MALATYA VE ARAPGİR MUTFAĞI

ŞEF İBRAHİM TUNÇ VE ŞEF YASEMİN GÜZEL’İN YORUMU İLE MALATYA VE ARAPGİR MUTFAĞI

ŞEF İBRAHİM TUNÇ VE ŞEF YASEMİN GÜZEL’İN YORUMU İLE MALATYA VE ARAPGİR MUTFAĞI
Devamı

Tarih : 24.12.2024 Saat: 19:30

1500.00 TL HEMEN AL
Ceren Sungur ve  Merin Sever’le  Helva Sohbetleri

Ceren Sungur ve Merin Sever’le Helva Sohbetleri

Ceren Sungur ve Merin Sever’le Helva Sohbetleri
Devamı

Tarih : 20.12.2024 Saat: 19:30

1200.00 TL HEMEN AL
SIRA DIŞI BİR DENEYİM: SUŞİ X BAKLAVA

SIRA DIŞI BİR DENEYİM: SUŞİ X BAKLAVA

SIRA DIŞI BİR DENEYİM: SUŞİ X BAKLAVA
Devamı

Tarih : 10:01.2025 Saat: 19:30

1400.00 TL HEMEN AL
ŞEF BURCU ÖNAL İLE UZAKDOĞU YENİ YIL MASASI:

ŞEF BURCU ÖNAL İLE UZAKDOĞU YENİ YIL MASASI:

ŞEF BURCU ÖNAL İLE UZAKDOĞU YENİ YIL MASASI: SİNİ ETHNİC FÜZYON LUNAR TADIM MENÜSÜ EŞLİĞİNDE UZAKDOĞU’NUN YENİ YIL LEZZETLERİ
Devamı

Tarih : 18.01.2015 Saat: 19:30

2500.00 TL HEMEN AL
EĞLENCELİ, LEZZETLİ VE SIRA DIŞI; ANİME YEMEKLERİ

EĞLENCELİ, LEZZETLİ VE SIRA DIŞI; ANİME YEMEKLERİ

EĞLENCELİ, LEZZETLİ VE SIRA DIŞI; ANİME YEMEKLERİ
Devamı

Tarih : 23.01.2025 Saat: 19:30

1300.00 TL HEMEN AL
JAPON ÇAYI VE BAKLAVA ÜZERİNE KEYİFLİ BİR ETKİNLİK

JAPON ÇAYI VE BAKLAVA ÜZERİNE KEYİFLİ BİR ETKİNLİK

JAPON ÇAYI VE BAKLAVA ÜZERİNE KEYİFLİ BİR ETKİNLİK
Devamı

Tarih : 25.01.2025 Saat: 16:00

1100.00 TL HEMEN AL
TARLADAN FİNCANA KAHVENİN YOLCULUĞU

TARLADAN FİNCANA KAHVENİN YOLCULUĞU

TARLADAN FİNCANA KAHVENİN YOLCULUĞU
Devamı

Tarih : 22.02.2025 Saat: 13:00

İBRAHİM ÖNAL İLE RAMEN ÜZERİNE… SİNİETHNİC YORUMU İLE RAMEN

İBRAHİM ÖNAL İLE RAMEN ÜZERİNE… SİNİETHNİC YORUMU İLE RAMEN

İBRAHİM ÖNAL İLE RAMEN ÜZERİNE…SİNİETHNİC YORUMU İLE RAMEN
Devamı

Tarih : 23.02.2025 Saat: 18:00

SIRA DIŞI BAKLAVALAR

SIRA DIŞI BAKLAVALAR

SIRA DIŞI BAKLAVALAR
Devamı

Tarih : 25.02.2025 Saat: 19:00

İFTAR SOFRALARINDA RAMAZAN SOHBETLERİ

İFTAR SOFRALARINDA RAMAZAN SOHBETLERİ

İFTAR SOFRALARINDA RAMAZAN SOHBETLERİ
Devamı

Tarih : 18.03.2025 Saat: 19:00

ÇOCUKLARLA HEM YARATICI HEM LEZZETLİ ORİGAMİ ATÖLYESİ: KÜÇÜK PRENS ORİGAMİ İLE BULUŞUYOR!

ÇOCUKLARLA HEM YARATICI HEM LEZZETLİ ORİGAMİ ATÖLYESİ: KÜÇÜK PRENS ORİGAMİ İLE BULUŞUYOR!

ÇOCUKLARLA HEM YARATICI HEM LEZZETLİ ORİGAMİ ATÖLYESİ: KÜÇÜK PRENS ORİGAMİ İLE BULUŞUYOR!
Devamı

Tarih : 16.03.2025 Saat: 13:00

1000.00 TL HEMEN AL
SİİRT MUTFAĞI İLE İYİLİĞE ADIM ATIYORUZ!

SİİRT MUTFAĞI İLE İYİLİĞE ADIM ATIYORUZ!

SİİRT MUTFAĞI İLE İYİLİĞE ADIM ATIYORUZ!
Devamı

Tarih : 07.04.2015 Saat: 19:30

2500.00 TL HEMEN AL
EN RENKLİ DONUTLAR,EN NEŞELİ ÇOCUKLAR… ÇOCUKLARLA POLİMER KİL ATÖLYESİ

EN RENKLİ DONUTLAR,EN NEŞELİ ÇOCUKLAR… ÇOCUKLARLA POLİMER KİL ATÖLYESİ

EN RENKLİ DONUTLAR,EN NEŞELİ ÇOCUKLAR… ÇOCUKLARLA POLİMER KİL ATÖLYESİ
Devamı

Tarih : 12.04.2025 Saat: 14:00

1200.00 TL HEMEN AL
JAPON ÇAY SEREMONİSİ VE MATCHA: GELENEKSEL BİR LEZZET DENEYİMİ

JAPON ÇAY SEREMONİSİ VE MATCHA: GELENEKSEL BİR LEZZET DENEYİMİ

Nadir Gastronomi Platformu olarak sizleri, Japon kültürünün zarif dünyasına adım atabileceğiniz eşsiz bir deneyime davet ediyoruz.
Devamı

Tarih : 27.04.2025 Saat: 14:00

1100.00 TL HEMEN AL

İletişim

  • Kemankeş Karamustafa Paşa Mah. Kemankeş Cad. No:67 Kat:2
    34425 Beyoğlu / İstanbul / Türkiye
    info@ngp.com.tr +90539 705 87 52

    Whatsapp İletişim

    +905397058752

Hakkımızda

  • Künye
  • Kullanıcı Sözleşmesi
  • Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni
  • İşletmenizi Ekleyin
Bizi Takip Edin
Nadir Gastronomi Platformu

E-ticaret paketleri © 2025 Tüm Hakları Saklıdır

Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Kişisel Veriler Aydınlatma Metnini inceleyebilirsiniz.
X